Νέο!
Προσφορά!

Andowl Ηλιακός Συναγερμός IP55 Q-BJ900 – Solar Alarm Pir Outdoor 075693

Original price was: 26.00€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 19.90€.

-23%
ΚΩΔΙΚΟΣ: 576071

Σε απόθεμα

Απομένουν 50 τεμάχια!

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Προστατέψτε την ιδιοκτησία και τον κήπο σας από ανεπιθύμητους εισβολείς ζώων με τον ηχητικό και φωτεινό συναγερμό Solar Outdoor Animal Repeller. Σχεδιασμένη για να αποτρέπει και να απωθεί τα ζώα με ανθρώπινο και αποτελεσματικό τρόπο, αυτή η καινοτόμος συσκευή συνδυάζει ήχο και φως για να δημιουργήσει ένα ισχυρό αποτρεπτικό μέσο που κρατά μακριά τα παράσιτα. Πείτε αντίο στα κατεστραμμένα φυτά, τα διάσπαρτα σκουπίδια και τους ανεπιθύμητους επισκέπτες και ανακτήστε τον έλεγχο του εξωτερικού σας χώρου.

Διαθέτοντας προηγμένη τεχνολογία, αυτό το απωθητικό ζώων εκπέμπει έναν συνδυασμό υπερηχητικού ήχου και λυχνιών LED που αναβοσβήνουν όταν ενεργοποιείται. Τα ηχητικά κύματα υψηλής συχνότητας δεν ακούγονται από τον άνθρωπο, αλλά είναι πολύ δυσάρεστα για τα ζώα, με αποτέλεσμα να αισθάνονται άβολα και να τα προτρέπουν να εγκαταλείψουν την περιοχή. Τα φωτεινά φώτα LED προσθέτουν οπτικό αποτρεπτικό παράγοντα, δημιουργώντας μια αίσθηση κινδύνου και προειδοποιώντας τα ζώα να μείνουν μακριά.
Ο σχεδιασμός που λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια διασφαλίζει ότι το απωθητικό ζώων λειτουργεί αποτελεσματικά και οικονομικά. Αξιοποιεί τη δύναμη του ήλιου, μετατρέποντας το ηλιακό φως σε ενέργεια για να φορτίζει τις ενσωματωμένες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται περίπλοκη καλωδίωση ή συχνή αντικατάσταση μπαταριών. Απλώς εγκαταστήστε τη συσκευή σε μια ηλιόλουστη τοποθεσία και θα επαναφορτιστεί αυτόματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, παρέχοντας συνεχή προστασία μέρα και νύχτα.
Η ευελιξία είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό αυτού του απωθητικού ζώων. Είναι κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα εξωτερικών χώρων, συμπεριλαμβανομένων κήπων, χλοοτάπητα, αγροκτήματα, οπωρώνες και άλλα. Είτε έχετε να κάνετε με ενοχλητικά τρωκτικά, ελάφια, ρακούν, πουλιά ή άλλα ζώα, αυτή η συσκευή προσφέρει μια λύση για να τα κρατάτε σε απόσταση. Προστατέψτε τα φυτά, τις καλλιέργειες και την περιουσία σας χωρίς να καταφεύγετε σε επιβλαβείς χημικές ουσίες ή παγίδες.
Η εύκολη εγκατάσταση και λειτουργία καθιστούν αυτό το απωθητικό ζώων μια βολική λύση. Ο σχεδιασμός του πασσάλου επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση στο έδαφος και η ρυθμιζόμενη γωνία εξασφαλίζει βέλτιστη κάλυψη. Η συσκευή είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και ανθεκτική, ικανή να αντέχει σε διάφορες εξωτερικές συνθήκες. Είναι επίσης εξοπλισμένο με αισθητήρα κίνησης που ανιχνεύει την κίνηση, ενεργοποιώντας τον ηχητικό και φωτεινό συναγερμό για να τρομάξει και να αποτρέψει τα ζώα που πλησιάζουν.
Να είστε βέβαιοι ότι αυτό το ζωοαπωθητικό είναι και ασφαλές και ανθρώπινο. Δεν προκαλεί καμία βλάβη στα ζώα, αλλά δημιουργεί ένα περιβάλλον που τα βρίσκουν άβολα και προτιμούν να αποφεύγουν. Προστατέψτε την ιδιοκτησία και τον κήπο σας διατηρώντας μια ειρηνική συνύπαρξη με την άγρια ​​ζωή.

Χαρακτηριστικά
– Ήχος υπερήχων
– Φώτα LED που αναβοσβήνουν
– Ηλιακή ενέργεια
– Αισθητήρας κίνησης
– Ευέλικτη εφαρμογή
– Ανθρώπινο και Ασφαλές
– Εύκολη εγκατάσταση
– Ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και ανθεκτικό
– Φιλικό προς το περιβάλλον
– Ηρεμία
– Χαμηλή συντήρηση
– Αβλαβές για τα κατοικίδια

Προδιαγραφές
Βάρος συσκευασίας: 350g
Διαστάσεις συσκευασίας: Μ: 10,9 εκ., Υ: 17,8 εκ., Π: 10,6 εκ.

Τι υπάρχει στο κουτί
1x Ηλιακός Συναγερμός Pir Outdoor Q-Bj900

 

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 1 kg

Εταιρία

Andowl